Péče o outdoorovou barefoot obuv HIQE

Pflege der HIQE Outdoor Barfußschuhe

Náš model HIQE je jednou z nejlepších outdoorových bot v barefoot světě. Není divu, protože nejvyšší komfort nošení, šik design a vysoce kvalitní materiály dělají z tohoto modelu prostě nepřekonatelný.
Outdoorová obuv je při aktivní turistice často vystavena vysoké zátěži. Kromě toho je zde vlhkost z deště nebo mokrých povrchů a také silné UV záření. Při správné péči s vámi bude HIQE dlouho a bude i po mnoha prohlídkách vypadat téměř stejně jako první den.

Venkovní barefoot boty-9

Naše HIQE barefoot boty se síťovinou

Většina našich HIQE modelů se skládá z kombinace kůže a síťoviny nebo veganského materiálu a síťoviny. Každému je hned jasné, že o kůži je potřeba pečovat. Minimálně stejně důležité jsou však i ostatní materiály, aby vás barefoot boty dlouho bavily. Při správném čištění a péči se můžete vyhnout prasklinám nebo křehkým místům.

Venkovní barefoot boty-7

Čištění a péče o síťovinu

Lehké nečistoty lze snadno odstranit měkkým kartáčkem. Jak si ale poradit s odolnými skvrnami, které se nedají snadno odstranit?

Jednoduše použijte speciální čistič, který nejen že vaše barefoot boty zazáří, ale také pečuje o síťovinu. Nedoporučujeme používat čisticí prostředky pro domácnost nebo prostředky na mytí nádobí, protože mohou způsobit křehnutí materiálu.
Pro čištění a údržbu síťoviny doporučujeme následující přípravek od Collonil:

- pečující pěna SYNCARE CLASSIC -


Při pravidelném používání této pečující pěny zachováte elasticitu síťoviny a zabráníte roztržení materiálu.

Aplikace je rychlá a snadná: protřepejte plechovku, nastříkejte pěnu na hadřík, zapracujte do látky a zároveň odstraňte skvrny. Poté necháte péči vsáknout a uschnout. Hotovo!

Venkovní barefoot boty-HIQE-červená

Impregnace síťoviny

I když jsou naše HIQE vybaveny nepromokavou vnitřní membránou, měli byste je i tak ošetřovat zvenčí, aby odpuzovaly vodu. To chrání svrchní materiál, abyste mohli své barefoot boty intenzivně používat při svém dalším outdoorovém dobrodružství.
Díky impregnaci jsou vaše HIQE nejen chráněny proti pronikající vlhkosti, ale také odpuzují nečistoty. Bosé boty stačí jednou otřít, když jsou špinavé, aby se znovu leskly.
Pro impregnaci doporučujeme přípravek Collonil:

- Carbon Pro -

Veganské barefoot boty HIQE řádně čistěte a pečujte o ně

Péče a čištění našich veganských HIQE je dětskou hrou, protože výše uvedené produkty a schůdky můžete použít na celou barefoot botu.

Kožené plochy řádně čistěte a ošetřujte

Většina našich HIQE modelů se skládá ze směsi síťoviny a kůže. V závislosti na modelu je to buď hladká kůže napa nebo sametový semiš. O kůži pečujete samostatně podle těchto pokynů:

Venkovní barefoot boty-10


V obchodě máme také následující tři modely, které jsou celé vyrobeny z kůže. I na ty samozřejmě platí návod na péči o kůži. Protože tyto HIQE nemají síťovanou část, ušetříte si výše uvedené pokyny pro péči.

Bavte se na dalším turné se svými HIQE
Váš tým ZAQQ

Zpět na blog
1 z 3