Barefoot boty nebo business boty?

Barfußschuh oder Business-Schuh?

Taky řešíš tenhle problém? Máš důležitou schůzku, máš připravený oblek, ale tvé nepohodlné business boty ti už teď kazí dobrou náladu? 

Barefoot boty nebo business boty?

Proč nosit nepohodlné boty, když si můžeš vybrat pohodlný model? S našimi barefoot botami ZAQQ můžeš chodit pohodlně a přitom být při každé příležitosti elegantní.

Feel free, feel ZAQQ.

 

Oxford barefoot boty oblek boty pánské černé

 

Oxfordky k obleku

Pohodlnější business boty než naše APEQ jen těžko najdeš! Tyhle boty typu Oxford kombinují klasickou eleganci s nepřekonatelným pohodlím barefoot bot.

APEQ Black jsou vyrobeny z nejjemnější teletiny a nabízejí nadčasový vzhled, ale také přirozenou svobodu pohybu a prodyšnost, kterou tvé nohy v pracovní dny plné stresu opravdu potřebují.

Každý, kdo chce dělat byznys s elegancí, by měl mít naše APEQ!

>> APEQ <<

 

hnědé derby oblek boty barefoot boty

Boty k obleku ve stylu Derby

BRIQ jsou klasické derby boty k obleku pro moderní muže, kteří nechtějí dělat kompromis mezi stylem a pohodlím.

Tyto business ležérní boty nabízejí tvým nohám přirozenou svobodu pohybu, prodyšnost a navíc dokonale padnou.

Nabízíme je v široké škále barev s ozdobným děrováním i bez. BRIQ se jednoduše přizpůsobí každé příležitosti a stylu.

BRIQ jsou ideálním společníkem pro muže, kteří si váží svého vzhledu i pohodlí pro své nohy.

>> BRIQ <<

 

Bosé boty business balerína pro ženy

Univerzální baleríny 

Patří styl mezi tvé hlavní priority? A přitom se nechceš vzdát pohodlí? Pak jsou naše TWIST tou pravou volbou! Díky jejich super ohebné podešvi si je klidně můžeš srolovat do kabelky, abys je měla kdykoliv po ruce.

Ať si je vezmeš na oddychovou procházku, do kanceláře nebo na nějakou zvláštní příležitost – baleríny TWIST jsou ve svých 24 designech tak univerzální, že se hodí pro každou příležitost.

>> TWIST <<

 

Dámské barefoot boty Derby šedé

Nízké boty v designu derby

IQON jsou nízké ženské boty, které jsou variací na klasické Derby boty a kombinují tento design s lehkostí barefoot bot.

Ať už jde o elegantní semiš nebo zářivou hladkou kůži, v čistě černé, elegantní šedé nebo zářivě zlaté – IQON dodají tvému outfitu vždy něco navíc.

IQON jsou skvělou volbou pro módně orientované ženy, které chtějí vypadat stylově a cítit se pohodlně, v kanceláři, na procházce městem nebo na večeři s přáteli.

>> IQON <<

 

černé mnich barefoot boty muži

 

Boty k obleku ve stylu Monk 

MONQ jsou ideální volbou pro moderní muže, kteří chtějí  vypadat elegantně v kanceláři i při speciálních příležitostech, aniž by se museli vzdát přirozené chůze.

Tento model je vyroben z nejjemnější teletiny. Design Monk se vyznačuje výraznými přezkami a elegantním nadčasovým vzhledem.

S botami MONQ si budeš užívat elegantního vzhledu, ale také nepřekonatelného pohodlí, svobody pohybu a prodyšnosti.

>> BUSINESS MUŽI <<

 

Mokasínová barefoot bota modrá

Cool mokasíny

Dlouhý den v práci, jedno jednání za druhým, večer rande – s FLIQ to zvládneš a bude z tebe vyzařovat to nejlepší. Díky super měkkému a pružnému materiálu a protiskluzovou podešví tě nikdy nenechají ve štychu.

FLIQ Blue jsou tvým parťákem pro všechny dny, kdy chceš nosit pohodlné boty a vyniknout.

Pokud dáváš přednost jednoduššímu vzhledu, najdeš naše FLIQ také v černé.

>> FLIQ <<

 

Dámské barefoot boty povaleč

Elegantní mokasíny 

QERP jsou ženské mokasíny, které dokonale kombinují pohodlí a styl. Tyhle nazouvací boty jsou pružné, odolné a protiskluzové. A navíc vypadají opravdu dobře! 

Tyhle mokasíny jsou skvělou volbou pro každodenní nošení, do kanceláře nebo i pro elegantnější příležitosti, kde chceš vypadat stylově, ale přitom se cítit pohodlně. 

S našimi QERP na nohou, můžeš bez námahy kombinovat sebevědomé módní trendy s potřebou zdravých a šťastných nohou, ať už tě den zavede kamkoliv.

>> LOAFERS <<

 

Loafer barefoot boty dámské zlaté

Krásné mokasíny 

Hledáš čistou krásu? Pak jsou QOSMO Champagne perfektní volbou! Super ženské a maximálně stylové barefoot boty. 

Zvenku naše QOSMO působí jako elegantní mokasíny. Ale jde také o vnitřní hodnoty, a ty mluví za vše! Tyto barefoot mokasíny jsou neuvěřitelně měkké a ohebné a dokonale se přizpůsobí tvaru tvých nohou.

>> QOSMO <<

 

Obchodní boty barefoot boty muži

Business kotníkové boty 

Nechali jsme se inspirovat klasickými anglickými kotníkovými botami George a vyvinuli jsme maximálně pohodlné a elegantní DUQE!

Tyhle business boty jsou k dostání v elegantní hnědé nebo černé hladké kůži, ale také ve veganském vysoce lesklém materiálovém provedení. 

DUQE jsou ideální volbou pro moderní muže, kteří nedělají kompromis mezí módou a zdravím pro své nohy.

>> DUQE <<

 

pohodlný oblek barefoot boty

Ležérní boty k obleku

Pohodlnější boty než PEAQ nenajdeš!

Tyhle barefoot boty nabízejí ještě více prostoru pro prsty než jiné modely a nemá proto naši business podešev s naznačeným podpatkem na vnější straně, ale mají jednu z našich oblíbených podešví ZAQQ ONE, kterou znáš z mnoha modelů tenisek.

 Pokud máš rád formální styl, ale nemusíš se držet přísného formálního business dress codu, pak s našimi PEAQ zazáříš nejen v práci, ale i ve svém volném čase.

>> PEAQ <<

Zpět na blog
1 z 3