Vodotěsný a nutschfest | ZAQQ Bosé boty

Waterproof & Rutschfest | ZAQQ Barfußschuhe

Co je obzvláště důležité na podzim?
Samozřejmě, vodotěsná bosská bota, se kterou nevyklouznete ani na mokrých listech.

Vodotěsný a nutschfest

Náš ZAQQ Jediné terra a ultraprip jsou optimalizovány tak, aby vám poskytly hodně přilnavosti. V kombinaci s vodotěsným svrškem máte perfektní podzimní botu s pocitem naboso.

Neváhejte, cítit se ZAQQ.


Vysoký v jakémkoli počasí

Ať už nosíte náš Q2 za mokrého podzimního počasí v každodenním životě nebo na dlouhých turistických zájezdech - jste vždy dobře vybaveni touto bosý botou.

Díky vodotěsným materiálům zůstávají vaše nohy suché i v deštivém počasí, zatímco ZAQQ Terra Sole vám nabízí optimální držení ve kluzkých cestách.

S Q2 jde snadno vysoko, venkovní loď, která je velkým potěšením v každém terénu.

Q2




Pohodlné, bezpečné a naprosto odolné proti počasí

Náš esqape/sqout vás doprovází ZAQQ Terra Sole Through Every Atturm Challenge - pohodlný, bezpečný a naprosto odolný proti počasí!

Vizuálně přesvědčí Esqape/Squt svým moderním, dvoubarevným designem, který je k dispozici v různých barevných kombinacích, jako je modrá, modrá oranžová nebo hnědá oranžová.

Můžete jej snadno kombinovat s venkovním oblečením. Tato stylová bota také snižuje skvělou postavu v každodenním životě s neformálními džíny a svetry.

Esqape

SQOUT



Pro mokré podzim a chladné zimní počasí

Treq/Terraq je perfektní venkovní loď pro mokré podzim a chladné zimní počasí.

S různými vzory barev, včetně silné žluté a modré a nadčasové šedé, hnědé a zelené, existuje něco pro každou chuť. Pro chladné dny jsou dva zimní návrhy k dispozici v černé a hnědé barvě s teplým krmením.

Díky svým vodotěsným materiálům a obzvláště nesklipování ZAQQ Terra Sole vám nabízí optimální ochranu a stabilitu TREQ na jakémkoli povrchu.

Treq

Terraq




Suché nohy a ultragrip

Náš průzkumník je vaším ideálním společníkem pro každý podzim.

Průzkumník, který je k dispozici v klasickém hnědém a černém, se hodí téměř každé oblečení a lze jej dokonale použít pro sportovní túry i uvolněné procházky.

Díky svým nepromokavým materiálům zůstanou vaše nohy suché i ve špatném počasí. The ZAQQ Ultraip Barefoot Sole vám nejen nabízí příjemný pocity, ale také navíc na kluzkých površích.

Badatel



Venkovní loď v nadčasovém designu

Venkovní boty Mounteq jsou nejen funkční, ale vždy se také dokonale hodí k nadčasovému designu.

Naše ne -skvrna a flexibilní ZAQQ Terra Sole vám dává nezbytnou podporu a svobodu pohybu, kterou potřebujete.

Kůže se v průběhu času dokonale přizpůsobuje vaší noze a zajišťuje zážitek z nošení jednotlivce. S vodotěsným krmením zůstávají vaše nohy spolehlivé, i když prší.

S Mounteq je lezení na další horské summit dvakrát tolik zábavy.

Mounteq

Zpět na blog
1 z 3