Udržitelnost má prioritu

Nachhaltigkeit hat Priorität

Naše výrobní procesy jsou navrženy tak, aby fungovaly co nejjemněji a nahodnocovaly zdroje.

Od výběru materiálů pro výrobu až po možnost recyklace vašich ZAQQS, máme na celý životní cyklus bosů naboso s každým rozhodnutím. 

Udržitelnost má nejvyšší prioritu 

Max, s rozhodnutím pro jedno ZAQQ Bosé boty učinily vědomé rozhodnutí pro vaši studnu a planetu.

Neváhejte, cítit se ZAQQ.

 

 

 

 

Kůže je obzvláště odolná 

Kůže je udržitelná, protože je přirozeným produktem masného průmyslu. Místo toho, aby zacházeli zvířecí kůže jako odpad, jsou přeměněny na kůži, což představuje efektivní využití zdrojů.

Kožené výrobky jsou také známé svou odolností. Dobře sledovaná kožená bota může trvat po celá desetiletí.

Na konci své životnosti může být kůže biologicky rozložitelná, což znamená, že na rozdíl od syntetických materiálů nepřispívá k rostoucí skládce.

>> riquet <<

 

 

 

Bavlna je jedním z nejudržitelnějších materiálů 

Bavlna je obnovitelná surovina, což znamená, že se jedná o mnohem nižší dopad na životní prostředí ve srovnání se syntetickými vlákny založenými na ropě. Kromě toho může být bavlna biologicky rozložitelná, což z něj činí ekologickou volbu. 

Naše bavlněné boty zpracované ručně jsou odolné a nabízejí vám vynikající pohodlí s vynikající dýchací aktivitou.

>> qnit <<

 

 

Merino vlna s vynikajícími vlastnostmi 

Merino vlna je přirozeně udržitelná, protože je zcela biologicky rozložitelná a obnovitelná. Ovce jsou pravidelně zkráceny, což nepoškodí ani životní prostředí. 

Merino vlna je také neuvěřitelně odolná. Dokonce i po mnoha letech používání si zachovává svůj tvar a funkci, což z něj dělá vynikající volbu pro naše boty. Díky termore -regulaci a vůni -rezistentní vlastnosti, tento přírodní materiál nabízí vynikající pohodlí nošení.

>> liqe <<

 

 

Veganská recyklační tkáň 

Naše veganská recyklační tkanina se skládá z recyklovaných materiálů, jako jsou plastové lahve a další odpadní výrobky, které by jinak přistály na skládkách. Prostřednictvím sofistikovaných procesů recyklace se tyto materiály zpracovávají na vysoce kvalitní, odolné tkaniny. 

Tento inovativní přístup transformuje odpad na cenné zdroje a dává materiály, které by jinak byly ztraceny, druhý život. Každá dvojice bosů naboso vyrobená z této tkaniny tedy aktivně přispívá k ochraně klimatu.

>> SQIM <<

 

Zpět na blog
1 z 3