Kolekce černobílé sommer

Black & White Sommer Kollektion

Věděli jste, že naše barvy bestselleru v létě jsou černobílé?

Není divu, protože tyto klasické barvy perfektně zapadají do každého oblečení. 

Černobílá

S naší černobílou kolekcí sommer jste nejen pohodlí, ale také styloví.

Ať už na pláži, procházku s městem nebo v parku - vždy jste s našimi boty bosými botami nakrájeli dobrou postavu.

Neváhejte, cítit se ZAQQ.

 

 

 

S elegancí přes léto

Looq Ballerina je perfektním doplňkem pro každý elegantní outfit. Ať už v kanceláři, na večeři nebo na uvolněné procházce - tato bosská bota se vždy hodí. Jeho ženská silueta a materiály s vysokou kvalitou zajišťují, že se celý den cítíte pohodlně. 

Bez ohledu na to, zda se vám to klasicky líbí v černé nebo bílé, nebo zda chcete mít tendenci hnědé nebo nahé tóny, jste vždy na správném místě s Looq.

>> looq <<  

 

 

 

Elegance splňuje pohodlí 

Naše Eloq Black revolucionizuje vaše léto. Zcela nové pánské sandály jsou charakterizovány jeho vysoce kvalitním zpracováním a měkkou kůží Nappa, která zajišťuje pohodlné přizpůsobení.

Se svými popruhy a nastavitelnou sponou sedí dokonale a zajišťuje bezpečné držení, které vás doprovází po celý den.

Ať už s lehkými plátními kalhotami a volným košili pro stylový letní vzhled nebo šortky a tričko-vždycky vyrazíte dobrou postavu s Eloq Black.

>> eloq <<   

 

 

Nadčasový styl v černé a bílé

Naše Sparq Low Black White je moderní teniska v klasických barvách černobílé, které by nemělo chybět v žádném šatníku.

Kožená kůže s vysokou kvalitou Nappa, otevřená a lesklá, dává bosé botě ušlechtilou notu. Boční pruhy vkládají speciální vrcholy do bílé a dávají tenisku sportovní dotek. 

Naše Sparq Low Black White je kombinací moderního stylu, maximálního pohodlí a kvality první třídy.

>> Sparq << 

 

 

 

Inovativní design pro maximální držení 

Naše sandály od separátoru Qava Toe zapůsobí svým sofistikovaným řezem, který vám nabízí mimořádné držení. Úzké popruhy vyrobené z měkké kůže Nappa lze individuálně nastavit, takže podešve vždy sedí na vaší noze na rozdíl od konvenčních překlopení. Tento dobře myšlenkový design zaručuje nejen stabilitu, ale také maximální pohodlí.

Qava je perfektní symbióza elegance a příležitostnosti. Kombinujte s džíny pro uvolněný vzhled nebo je noste na šaty pro elegantní vzhled.

>> Qava <<    

 

Maximální svoboda pro vaše nohy 

Naše Qoss Black kombinuje eleganci a pohodlí v jedinečném designu. 

Separátor špičky je navržen tak tiše, že se nic netírá nebo bolí. Takže můžete běžet pohodlně a bezstarostný celý den. Šířka, jemně broušené kožené proužky vám nabízí další držení a stabilitu.

Nenajdete více ušlechtilejší a pohodlnější flip -flop! Ať už na den na pláži, procházka městem nebo uvolněnou letní párty - Qoss Black je vždy tou správnou volbou. 

>> Qoss <<

 

 

 

Sportovní, elegantní vzhled 

Naše Qody White je ztělesněním ženského tenisky naboso, která dává obzvláště ušlechtilý pohled skrz chytrou kombinaci černé a bílé. Černá kůže po stranách zaujme svou původní strukturou a krásně svítí na slunci.

Ať už jde o procházku ve městě, v kanceláři nebo na uvolněné procházce - s Qody White jste vždy stylový a pohodlný.

>> Qody <<  

 

Pohodlí jako na mracích 

Naše Suqar White je vybavena pohodlnou podrážkou tenisky, která se vám na mracích líbí s každým krokem. V těchto balerínách můžete běžet celé hodiny bez namáhání nohou.

Měkká kožená kůže se dokonale přizpůsobuje tvaru nohy a zajišťuje pohodlné uložení. Stačí vklouznout, uteče a vypadat žensky! 

Ať už hledáte elegantní bobu na boasu pro vaši svatbu nebo milují bílé baleríny pro džíny, Suqar White vám nabízí oba: ženský vzhled a nesrovnatelný pohodlí, které jste na balerích dosud nezažili.

>> Suqar << 

 

Dýchací aktivita pro horké letní dny 

Pokud se vám to líbí vzdušné, ale přesto chcete udržet nohy zakryté, qruise bílá je pro vás přesně ta pravá bosská bota. Velkorysé vzduchové štěrbiny nabízejí vaše nohy optimální dýchací aktivitu i v nejteplejších dnech.

Měkká, flexibilní kůže se dokonale přizpůsobuje tvaru nohy a umožňuje nesrovnatelný pocity. 

Cítit lehkost s každým krokem a užijte si teplé dny naplno s naší Qruise White.

>> Qruise << 

 

 

Ideální pro vaše letní dobrodružství

Naše Qlear Black je venkovní bosská bota, která byla speciálně vyvinuta pro vaše letní dobrodružství. Sloty umožňují vašim nohám dýchat i v nejžhavějších dnech.

Bez ohledu na to, jak požaduje vaše cesta, tato bosská bota vám nabízí perfektní rovnováhu mezi ventilací a ochranou. Vaše nohy zůstávají svěží a pohodlné, i když teploty rostou. 

Qlear Black vám nabízí vše, co očekáváte od vysoce kvalitní bosé boty: dýchací aktivita, flexibilita, bezpečný držení a praktické pohodlí.

>> Qlear << 

Zpět na blog
1 z 3