Naše multifunkční barefoot boty ZAQQ

Unsere multifunktionalen ZAQQ Barfußschuhe

Představ si jaké by bylo vklouznout ráno do bot, které jsou nejen opravdu pohodlné, ale díky kterým budeš celý den vypadat stylově.

Naše multifunkční barefoot boty jsou přesně takové a budou tě doprovázet celý den, od první kávy v kanceláři až po neplánované dobrodružství po práci.

Multifunkční barefoot boty 

Připrav se užít si svobody, která přijde, když tě tvé boty nebudou omezovat!

Feel free, feel ZAQQ. 

 

Barefoot boty lakovaná černá

Elegantní pohodlí 

Rád nosíš do kanceláře šněrovací boty? Pak si prohlédni naše SMOQUEEN, protože elegantnější barefoot boty těžko najdeš!

Patentovaná kůže v designu Oxford a naše nepřekonatelná business podrážka ZAQQ s naznačeným podpatkem dodává těmto barefoot botám elegantní vzhled.

Naše SMOQUEEN jsou skutečné ZAQQ a ohromí tě ohromí tě tím pocitem, jaký barefoot boty na každém kroku přinášejí. Unavené nohy po dlouhém dni v práci už budou minulostí!

>> SMOQEEN <<

 

Lakované barefoot boty pro muže

Spojení stylu a pohodlí

Ve světě elegantních pánských bot naše SMOQING Black v lakované kůži splňují nejen vysoký estetický standard, ale kombinují také pohodlí barefoot bot s nadčasovou elegancí.

Tyto sofistikované boty k obleku jsou víc než jen módním doplňkem - propojují styl a pohodlí.

SMOQING Black by měl mít každý muž, který nechce o nic přijít.

>> SMOQING <<

 

černé barefoot boty do kanceláře

Perfektní pro každou situaci 

Hledáš boty, které se hodí ke všemu, ale také tě pohodlně dovedou kamkoliv? Naše PIQUANT v černém provedení jsou dokonalé univerzální boty: dostatečně stylové pro nošení do kanceláře a dost robustní na malé dobrodružství ve volném čase. 

Díky minimalistickému designu a ohebné podešvi bude chůze opravdovým zážitkem. Bude se ti v nich chodit stejně přirozeně jako bys chodil naboso, přitom jsou opravdu stylové, jak to máš rád .

Zapomeň na neustálé přezouvání - s těmito funkčními barefoot teniskami budeš dokonele vybaven pro každou situaci.

>> PIQUANT <<

 

Pánská kancelář EQUITY Chelsea Boots

Klasické Chelsea boty 

Naše stylové EQUITY Chelsea boty dodají každému outfitu úroveň a zaručí ti  maximální pohodlí.

Díky minimalistickému barefoot designu ucítíš spojení se zemí, které přispívá k posílení nohou a ke správnému držení těla - ideální pro dlouhé dny v kanceláři nebo lehkou procházku o víkendu.

S těmito univerzálními barefoot botami budeš dokonale vybavena na jakoukoliv situaci a budeš vždycky vypadat skvěle.

>> EQUITY <<

 

elegantní outdoorové barefoot boty

Z horské túry rovnou do kanceláře 

EXPEQ jsou perfektní barefoot boty, které tě dovedou z horské túry rovnou do kanceláře, aniž by ses musel obávat, že porušíš požadovaný dress code. 

Tyhle univerzální boty nabízejí pohodlí barefoot bot v kombinaci s funkčností, kterou potřebuješ pro dobrodružství v přírodě. Zároveň se jejich jednoduchý design hodí ke každému outfitu, proto se hodí i pro dlouhé pracovní dny.

>> EXPEQ <<

 

Bosé boty LIQE Merino

Univerzální boty z merino vlny 

Naše LIQE jsou vyrobeny z vysoce kvalitní merino vlny, která je známá nejen pro svou prodyšnost, a zápach neutralizující vlastnosti, ale také pro neuvěřitelně hebký pocit pro nohy.

S těmito merino teniskami si už nikdy nebudeš muset vybírat mezi pohodlím a stylem - nabízejí obojí v elegantním balíčku.

Chystáš se do kanceláře při neformálním pátku, na procházku městem nebo na víkendovou výpravu? Žádný problém, naše LIQE jsou připraveny a nemůžou se dočkat, až ti poskytnou ten barefoot pocit, který máš tak rád.

>> LIQE <<

Zpět na blog
1 z 3