Utáhněte bez kabelů: Sklouzněte na bosé boty

Ohne Schnüren blitzschnell anziehen: Slip On Barfußschuhe

Naše Zaqqs, které mají vklouznout, jsou ideální pro každého, kdo miluje rychle a snadno vklouznout do vašich bosů a okamžitě začít. 

Bosé boty pro vklouznutí 

Žádné nápadné, žádné vzpěry, žádný stres - jen oblékněte a jděte! Ideální pro hektické ráno nebo spontánní dobrodružství. 

Max, teď najděte svůj pocit -dobrá bota ZAQQ Nakupovat!

Neváhejte, cítit se ZAQQ.

 

 

Nejlepší zastavení a perfektní pohodlí 

Naše inovativní sandály SLIQ vám nabízejí optimální držení a nesrovnatelné pohodlí.

Praktická elastická pásma způsobuje, že únavné houpání nebo vzpěrku je zbytečné. Stačí vklouznout a jít!

Rozhodněte se pro Simple Black, pokud se vám líbí klasika nebo nastavte elegantní prohlášení s ušlechtilým stříbrem. Pokud chcete zasáhnout, vyberte vzrušující barvy, jako je oranžová nebo červená.

>> Sliq <<  

 

 

Nadčasový, ženský design 

Naše Qalma nabízí vše, co chcete od sandálu: ženský styl, pohodlí a praktičnost.

Elastická vložka umožňuje rychlou a snadnou těsnost, takže neztratíte čas otravnými spony. Stačí vklouznout a jít - letní móda může být tak jednoduchá! 

Bez ohledu na to, zda nosíte elegantní šaty nebo příležitostné džíny, sandály Qalma naboso se vždy perfektně hodí. Díky své jednoduché eleganci je ideálním společníkem pro každou příležitost, od uvolněné procházky po městě po plážovou procházku.

>> Qalma <<   

 

 

 

Elegantní obchodní loafer

Nefunguje to elegantnější než s tímto obchodem Loafer! Z vnějšku naznačil patu, Captoe s jemnými makety a dvěma ušlechtilými spony z této bosé boty činí skutečnou vzácností.

Monq vás nejen přivádí vpřed v podnikání, ale také vás doprovází v každodenním životě s nejvyšším pohodlím.

>> Monq << 

 

 

Nekomplikovaná a pohodlí 

Tseqa Black pro sklouznutí je perfektní kombinací nekomplikované a maximálního pohodlí.

Tato bosní bota překvapí svou lehkostí a vynikající dýchací aktivitou. Díky tomu je ideálním společníkem po dlouhé dny, kdy hodně cestujete.

Jednoduchá, černá prémiová velorová kůže a design bez šněrování dávají Tseqa černou neformální, neformální postavu, která bez námahy zapadá do jakéhokoli šatníku. 

>> Tseqa <<    

 

 

Slip teniska 

Rychle se vrhl a můžete začít! Na další hoře, lesem nebo městským sqy, určitě máte, co je potřeba, abyste se stali oblíbenou teniskem pro každou příležitost.

Elastická, veganská tkáň síťoviny je charakterizována vysokým komfortem. Perfektně obejme nohu bez omezení. Co potřebujete víc?

>> sqy <<

 

 

Ženská loafer 

Objevte qerp, ženský loafer, pohodlí a styl úžasným způsobem. Tato skluzavka zapůsobí na svou flexibilitu, trvanlivost a nesklipovou podrážku. 

A to nejlepší na tom: Vypadá to neuvěřitelně elegantně! Ať už v každodenním životě, v kanceláři nebo při elegantních příležitostech - s Qerpem na nohou jste vždy dobře oblečeni. 

Zacházejte se svými nohama tento luxus a zažijte, jak se spojují móda a pohodlí na nejvyšší úrovni.

>> qerp <<   

 

 

 

Maximální volná noha 

Jste dlouho po maximální svobodě nohou, ať už odpočíváte doma nebo prozkoumáte svět? Pak jsou pro vás SOQQS právě pravé!

Zvláštním vrcholem bot ponožky je vaše tenká a flexibilní podešev, která vám umožňuje převrátit je malé. Takže jen stěží zabíráte prostor a můžete být snadno uložte ve vašem cestovním nebo sportovním tašce.

Navrhl se a uteče, samozřejmě s Soqq!

>> Soqq <<

Zpět na blog
1 z 3