Vzdušná bavlna na léto

Luftige Baumwolle für den Sommer

Naše boty na boasu bavlněnou látku jsou ideální pro léto. Nejenže vypadají svěží a moderní, ale také vám nabízejí útěchu v horkých dnech, které nenechává nic, co by mělo být žádoucí. 

Světlo a zejména prodyšné 

Měkká bavlněná tkanina jemně hnízdí na vaší kůži a zabraňuje tření. Kromě toho vám tyto světlo Zaqqs nabízejí přirozenou svobodu pohybu a nechají nohy volně dýchat v létě.

Neváhejte, cítit se ZAQQ. 

 

 

Veganská pletací bota pro každou příležitost 

Tato okouzlující pletací bota vyrobená z veganské bavlněné tkaniny rozvine svou nádheru s každým krokem. Náš Qnit, známý pro svou snadnost a propustnost, se ukáže jako ideální společník, ať už při procházce metropolí nebo ve sportovním používání.

Noste náš Qnit v černé nebo bílé až k elegantnějším oblečení nebo si vyberte jednu z živých barev pro uvolněný příležitostný vzhled nebo další sportovní dobrodružství.

>> qnit <<  

 

 

 

Obzvláště vzdušný 

Croqet je ideální volbou pro ty, kteří se nechtějí dělat bez jejich tenisek ani v rozporuplných dnech.

V přední oblasti jsme integrovali hrubou bavlnu, která umožňuje vašim nohám dýchat neomezené. Náš Croqet je obzvláště vhodný pro jakékoli sporty, ale také vypadá ohromující při neformálním městském vzhledu.

Vzduch -permeable, pohodlný a cool - co víc potřebujete?

>> Croqet << 

 

 

Ženská sportovní 

Pokud chcete své nohy nabídnout elegantní skořápku, aniž byste se zdrželi maximální svobody pohybu, pak je tato bosská bota perfektní volbou.

Klasický balerín střih získá sportovnější dotek skrz bílou plíživou podešvu, aniž by ztratil ženskou charisma.

Zapomeňte na doutnající teplo po dlouhých procházkách v létě! S Suqar ve verzi bavlny si vždy užíváte ideální klima nohou díky své vynikající propustnosti vzduchu.

>> Suqar <<  

Zpět na blog
1 z 3