Barefoot baleríny vhodné pro jakoukoliv příležitost: TWIST Velours Black

Ballerina Barfußschuhe, die zu allem passen: TWIST Velours Black

Naše zákaznice Ria prodělala dvě operace nohou a podařilo se jí najít pohodlné barefoot baleríny, které mohla stylově nosit k sukni i ke kalhotám. 

Velice nás těší, že sis v našem modelu TWIST našla příjemnou a ženskou botu a přejeme ti krásné léto s vysokým komfortem nošení.



Nechceš se s námi také podělit o svou zkušenost a svolit k jejímu publikování?

Pak nám neváhej napsat:

we@zaqq.de


Zkušenosti-ZAQQ-Twist-2

Když jsem nedávno pátrala na internetu po pohodlných botách, narazila jsem na vaši značku. Škoda, že jsem se o ní nedozvěděla už dřív, mohla jsem si ušetřit spoustu nákupů nepohodlných bot, které jsem pak musela nechat upravit u obuvníka.

Po dvou operacích nohou jsem potřebovala opravdu dobrou kvalitu a dobrý střih. A to jsem našla právě u ZAQQ, díky balerínám TWIST Velours Black.

Hledala jsem baleríny v nějaké neutrální barvě, kterou bych mohla kombinovat s co nejvíce outfity. Tak jsem si vybrala baleríny ZAQQ TWIST Velours Black.

Moc dobře se hodí k dlouhým i krátkým kalhotám, ale také k sukním a šatům v různých délkách. Černá barva z nich dělá klasiku a semiš jim dodává uvolněný a elegantní vzhled. Mašlička působí velmi žensky, přičemž je lesklá, stejně jako špička, což botám dodává další zvláštní šmrnc. Tento model je opravdu všestranný.


Zkušenosti-ZAQQ-Twist-3

Snadno se čistí, téměř nechytají prach a když už boty potřebují vyčistit, stačí je lehce vykartáčovat. Jde to snadno a boty pak zase vypadají jako nové. Ty boty se mi opravdu líbí, moc dobře se nosí a dělají mi úzkou nohu. 

Nejdřív jsem je nosila doma, pak jsem si je vzala na chvilku ven, prvně s tenkými ponožkami, jak jsem byla zvyklá. To pohodlí při nošení mě povzbudilo, a tak jsem si podruhé ponožky nevzala vůbec a boty nikde netlačily. Super!

Ty baleríny mají navíc skvělý moderní design a jsou tak lehké. Pokračujte, prosím, v téhle skvělé práci. Myslím, že je úžasné, že boty ZAQQ nepotřebují olámat. Rozhodně pomůžou komukoliv, kdo má problémy s nohama a nechce si upírat elegantní design. Jsou to špičkové boty!

Nabídněte také baleríny v tmavě modré s tmavou podrážkou, třeba pro model TWIST nebo SUQAR. Okamžitě bych si je koupila.

Zpět na blog
1 z 3