Zkušenosti zákazníků s barefoot botami ZAQQ v zimě

Kundenerfahrungen im Winter mit ZAQQ Barfußschuhen

Zajímá tě jaké je nosit barefoot boty v zimě?

Zpětná vazba zákazníka k nošení barefoot bot v zimě

Naši zákazníci to zkusili a jsou nadšeni! Mluví o tom, že bez ohledu na chladné počasí a sníh měly nohy pohodlí, ale zmiňovali také novou zkušenost, kterou jim chůze v našich barefoot botách v zimě dala.

Nech se inspirovat jejich recenzemi a objev, jak tě můžou barefoot boty v zimě obohatit!

Feel free . feel ZAQQ.

*Recenze byly přeloženy do angličtiny a následně do dalších jazyků ze ZAQQ.de 

 

Teplé barefoot boty zimní černá 

Teplé a protiskluzové

Kromě toho, že jsou pohodlné a teplé, jsem si je zamilovala, protože jejich podrážka tak dobře zabraňuje uklouznutí.

Dneska jsem je vyzkoušela na zledovatělé cestě a opravdu jsem se cítila bezpečně. Nikdy jsem takové boty neměla

- Karin o QORE Mid Winter Black -

>> QORE <<

 

teplé barefoot boty zimní pánské černé

Žádné pocení, žádný zápach 

Své Prequel jsem si koupil v září 2021. Od té doby jsem je nosil skoro každý den (akorát ne v létě a na túry mimo horské stezky) a neustále mě překvapovaly: žádné pocení, žádný zápach  – ani po dvou letech.

Svrchní materiál je opravdu odolný proti nečistotám, stačí jen otřít vlhkým hadříkem a je hotovo. Geniální vynález. [...]

Jedinou nevýhodou je, že jsou k dostání jen v jedné barvě, jinak bych si pořídil hned několik párů.

- E. Biebrich o PREQUEL Winter Vegan Black -

>> PREQUEL <<

 

černé zimní barefoot boty pro ženy

Vyplatí se do posledního haléře

Tyhle boty mám už víc než rok a jednoznačně je můžu každému doporučit. Udrží nohy hezky v teple, i když je venku zima – nejdřív jsem tomu kvůli jejich tenké podrážce nevěřila, ale moje obavy se nevyplnily. Samozřejmě musím taky dodat, že i při -10 je v nich s tlustými ponožkami příjemně, ale je to můj subjektivní názor. Faktem je, že na stélce je kožíšek, takže je v nich teplo tak jako tak, ale při hodně mrazivém počasí jsou lepší teplé ponožky. Střih bot to umožňuje, aniž by člověk měl pocit, že jsou v nich nohy nacpané.  Taky se v nich velmi pohodlně chodí. V žádných zimních botách jsem se před tím tak pohodlně necítila. ...

... Nohy mají dost místa a hlavně se můžou plně rozložit a můžu našlapovat mnohem sebevědoměji, protože podrážka je příjemná a měkká. V těch botách mě nohy nebolí ani po dlouhé procházce. Co je také pozitivní, že kůže na nich je pořád stejně měkká a hladká jako první den. Vždycky jsem se o ně starala, používala jsem čistící pěnu a černý krém na boty, nic víc. Žádné škrábance, žádné lomy – tak se pozná velmi kvalitní kůže Nappa. Celkově bych dala 12 z 10, už jsem si objednala dva další páry, které mi dorazily dneska, a sedí jako poklička na hrnec. Už nikdy si nekoupím jiné boty, vyplatí se do posledního haléře! ❤️

- Alisa o QUINTIC Winter Waterproof Black -

>> QUINTIC <<

 

černé pánské zimní barefoot boty

Absolutně nejlepší produkt

Už 10 let nosím výhradně barefoot boty a za tu dobu jsem vyzkoušel „zimní barefoot boty“ od celé řady výrobců. To mě bohužel dovedlo ke zjištění, že „zima“ a „barefoot boty“ jsou dvě různé věci. „Quintic Winter“ jsou v podstatě první opravdové „zimní barefoot boty“, které dostojí svému jménu! Jsou neuvěřitelně teplé, i při -10°, jsou super ohebné, dokonale řemeslně zpracované a neuvěřitelně pohodlné. Velmi jemná kůže se dokonale přizpůsobí tvaru nohy. Je to vážně super produkt, velký kompliment výrobcům! 

- Markus o QUINTIC Winter Black -

>> QUINTIC <<

 

nepromokavé barefoot boty zimní

Standard pro vše

Co nosíš v zimě do bláta a sněhu? Expeq se staly mojí volbou číslo jedna. Jsou super pohodlné a snadno se čistí, jejich nákup se rozhodně vyplatí.

- Thomas o EXPEQ-Black Waterproof -

>> EXPEQ <<

 

Turistické barefoot boty se spoustou přilnavosti

Jsou dokonale protiskluzové 

Jsou to skvělé turistické boty, stačí je obout a vyrazit. Je to tak. Nemusíš je rozšlapávat. Mají skvělý grip a jsou nepromokavé. Za ty peníze rozhodně stojí. Věřím, že teď na pár let mým parťákem.

- Marion o TREQ Camel Waterproof -

(Fotografie TREQ Cognac Waterproof)

>> TREQ <<

 

nepromokavé veganské barefoot boty hnědé

Nohy zůstanou v suchu a v teple 

Jsem za tyhle boty opravdu ráda. Ať už je na louce mokro (zátěžová zkouška) nebo napadl sníh, mám nohy v suchu a v teple.

- Katrin o EXPEQ Vegan Cuoio -

>> EXPEQ <<

 

Venkovní barefoot boty modré pánské

Jsou lehké a mají super grip 

Když jsem je olámal, staly se z nich ty nejpohodlnější boty, které jsem kdy měl.  Úplně se nehodí do teplého počasí, ale jsou skvělé na přechodové období a byly super i na mojí první túru ve sněhu v teplotách pod nulou, nohy byly příjemně v suchu a v teple. Protože mají trochu silnější podrážku, nemáš v nich vyloženě pocit bosé chůze jako v klasických barefoot botách, ale jsou lehké a mají skvělý grip. Doufám, že vydrží dlouhou dobu. Jejich nákup doporučuju!

- Frank o TERRAQ Azure Waterproof -

>> TERRAQ <<

 

Zimní business barefoot boty

Ve sněhu je v nich příjemně teplo 

Tyhle boty nosím už druhým rokem. Jsou super pohodlné a příjemně teplé, i při dlouhých zimních procházkách ve sněhu. Za ty peníze rozhodně stojí.

- Werner o ARQ Black -

>> ARQ <<

Zpět na blog
1 z 3