Konečně jsem našel ty správné sandály

Endlich habe ich die richtigen Sandalen gefunden

Christoph si myslí, že nové QLEAR Dark Brown jsou ve skutečnosti mnohem hezčí než jak byly prezentovány na produktové fotografii v obchodě. Ale nejen to. Je také přesvědčen, že poskytují pohodlí, a proto nosí tyhle otevřené boty na výlety do přírody, doma i v kanceláři. Jednoduše v nich našel ideální letní boty pro každou příležitost.

Těší nás, že se ti naše QLEAR tak líbí a přejeme ti, abys s nimi zažil mnoho pěkných výletů.

 

Chcete abychom uveřejnili i tvůj příběh?

Pak nám napiš na e-mail níže:

we@zaqq.de

 

 Erfahrung-ZAQQ-Barfussschuhe-QLEAR-3

Posledních 6 let nosím výhradně barefoot boty a tomuto konceptu maximálně věřím. Dosud jsem nosil většinou boty od jiných výrobců a byl jsem ohromen kvalitou. Bohužel, několik párů bot se po krátkém nošení zničilo, tak jsem hledal alternativu.

 Erfahrung-ZAQQ-Barfussschuhe-QLEAR-4 

Boty ZAQQ jsem si koupil už dřív, takže jsem věděl, že jsou pohodlné a dlouho vydrží.

Nějakou dobu jsem hledal variantu na každodenní nošení, vyzkoušel jsem sandály s oddělovačem prstů, ale bohužel jsem si na ně nezvykl Nakonec jsem si koupil sandály QLEAR Dark Brown od ZAQQ, takže teď bych rád mluvil o nich:

 

 Erfahrung-ZAQQ-Barfussschuhe-QLEAR-5

Především mi vzhledově přišly mnohem hezčí, než jak vypadaly na fotce na webu. Boty působí robustně a velmi, a to nejen zpracováním, ale i s ohledem na použité materiály.

Šněrování se zajištěním na suchý zip uprostřed boty je sympatické a díky němu se tkaničky nikde nemotají.

Špička je dostatečně prostorná a moje obvyklá velikost 45 mi tentokrát perfektně padla. Bota neklouže ani neškrtí. Vnitřní kožená podšívka je příjemně měkká a jen doufám, že se časem neprošoupe.

 

 Erfahrung-ZAQQ-Barfussschuhe-QLEAR-6

Boty jsem už vyzkoušel při stěhování do 4. patra, vyrazil jsem v nich na několik výšlapů a pravidelně jsem vyjel na několik výletů na kole.

Na první pohled jsem ocenil, že nepůsobí jako barefoot boty, protože tenká podešev je uvnitř vypolstrovaná. Kontakt s povrchem není tak přímý, ale je příjemný, jen trochu změkčený.

Zdá se, že QLEAR Dark Brown jsou také vyrobeny tak, aby dlouho vydržely. I po hodinách chůze jsou boty na noze stále příjemné, neškrtí ani nekloužou, jako většina jiných barefoot bot.

 

 Erfahrung-ZAQQ-Barfussschuhe-QLEAR-4

Navíc boty vpadají velmi dobře, a tak si je můžu vzít i do kanceláře, protože po Covidu se dress code u nás v práci celkem uvolnil. Ani celodenním nošení v kanceláři není žádný problém.

Závěr: Tyhle QLEAR Dark Brown jsou prostě boty přesně pro mě. Jsou vzdušné, pohodlné, odolné a navíc dobře vypadají.

Zpět na blog
1 z 3